Autógázkút kereső Gázrendelés

Térkép alapállapot  

Találati lista

A téli időszakban is pénztárcakímélő az autógáz

A nagy téli, rokonlátogatással egybekötött utazgatások idején az LPG-vel működő autók tulajdonosai egy kicsit könnyebb szívvel indulnak útnak, mint azok, akik a benzin, vagy a dízel költségét kénytelenek nyögni.

Az ajándékvásárlás miatt egyébként is vékonyabb pénztárcát kíván az LPG, ugyanis az autógáz ára sokkal kevésbé terheli használóit. Magyarországon már mintegy 780 töltőállomáson vételezhetnek üzemanyagot az autósok. Az LPG átlagára 210 forint.

Az autógázkút-keresőn nemcsak a legközelebbi autógázkutat tudjuk kiválasztani, de hálózatok szerint is szűrhetjük a találatokat. Az autógázkút-hálózatról elmondható, hogy nagyrészt egységes sűrűségű, így senkinek sem kell attól tartania, hogy nem jut el időben az autógázhoz. A keresőt célszerű már az utazások megszervezésekor is használni.

Autógáz télen

Az autógáz ára eltérő lehet a kutaknál. A legalacsonyabb ár az országban 155, a legmagasabb pedig 268 forint volt, egy liter autógáz átlagosan 210 forintba kerül. A környező országokban is hasonló árakkal találkozunk. Szlovéniában 0,6 euró (188 forint), Montenegróban 0,65 euró (204 forint) az átlagár. A szerbeknél 70 dínárért (180 forint), a horvátoknál pedig 4 kunáért (164 forint) tankolhatunk. Európában a legolcsóbban Fehéroroszországban autózhatunk LPG-vel, ott 99 forint egy liter, de Ukrajnában is csak 132 forintnyi hrivnya. Ausztriában 207, Németországban 187 forintos átlagáron juthatunk hozzá az autógázhoz, ami mindenütt lényegesen olcsóbb, mint a gázolaj vagy a benzin.

Kellemes autózást és alacsony LPG árakat kívánunk Önnek!


Üzemeltessen autógázkutat

Rendelkezik megfelelő nagyságú és műszaki adottságú területtel, ami forgalmas helyen található? Szeretne új bevételi lehetőséget? Üzemeltessen autógázkutat!
Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi űrlapon és kérje ajánlatunkat!