Autógázkút kereső Gázrendelés

Térkép alapállapot  

Találati lista

Kíváncsi, hogy más országban mennyiért lehet tankolni?

Már nem kell sok helyről összegyűjtögetni, hol, mennyiért lehet Európában autógázt tankolni, egy portálon minden információ megtalálható. A legolcsóbb árakat Oroszországban (0,23 euró) találjuk, a legdrágább pedig Svédországban, ott 0,97 euróba kerül az LPG: A portál emellett azt is feltünteti, milyen adapter szükséges a tankoláshoz az egyes országokban.

Az európai kontinens LPG árairól átfogó információkat tartalmaz egy weblap. Ha hosszabb külföldi utat tervezünk, mindenképpen érdemes ellátogatni oda, és tájékozódni az árakról.

Autógázkutak árai


A táblázat ezen a címen érhető el: www.autotraveler.ru/en/spravka/lpg-price-in-europe.html#.VweQBKSLTcs.

A honlap orosz, de a lista angolul is szerepel rajta. Ebből kiderül, hogy a legolcsóbb 0,23 euró árakkal Oroszországban találkozhatunk, de Fehéroroszország és Ukrajna árai is csak néhány centtel magasabbak. Csehország is kifejezetten olcsónak számít a 44 eurócentes literenkénti árral. Európában Svédország a legdrágább, ott 0,97 euró az autógáz átlagára. Magyarország a középmezőnyben helyezkedik el, 0,66 eurós árral.

LPG tankolás


Az árak mellett arról is érdemes informálódni, hogy milyen adapter szükséges a töltéshez. A legtöbb országban önkiszolgáló a kutak használata, így vagy vinnünk kell megfelelő átalakítót, vagy bérelni valahol. A legtipikusabb a DISH típus, hazánkban is ezt használják, és a felsorolt országok közül még 30 másikban. Belgium, Németország, Svájc és Írország útjain lesz szükség Acme adapterre, a Bayonet pedig Nagy-Britannia, Írország, Hollandia, Spanyolország és Norvégia tájain kerül a töltőcsőre.


Érdeklődik az autógázkutakkal kapcsolatban?
Üzemeltessen Ön is autógázkutat! Kiváló befektetés viszonylag gyors megtérülés


Üzemeltessen autógázkutat

Rendelkezik megfelelő nagyságú és műszaki adottságú területtel, ami forgalmas helyen található? Szeretne új bevételi lehetőséget? Üzemeltessen autógázkutat!
Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi űrlapon és kérje ajánlatunkat!