Autógázkút kereső Gázrendelés

Térkép alapállapot  

Találati lista

Hűségprogram – minden vásárlás pontot ér!

A Prímaenergia a közelmúltban kiterjesztette hűségprogramját, amelyet szerződött tartályos és palackos partnereink mellett most már viszonteladóink is igénybe vehetnek.

Vagyis a programban résztvevők kifejezetten a megvásárolt gázmennyiség után kapnak kedvezményes vásárlásra jogosító pontokat, autógáz esetében minden 20 liter eladott LPG után jár 1 pont, PB-gáz esetében pedig minden 10 kg után.

A pontokat összegyűjtve hűségprogramban résztvevő partnereink meglepően nagy kedvezménnyel juthatnak hozzá a PrimaNet.hu online szakáruház termékeihez. A programba bevont termékek aktuális listája bejelentkezés után elérhető a https://extranet.primaenergia.hu oldalon. Mivel LPG-t áruló partnereink rövid idő alatt tudnak nagy mennyiségű pontot összegyűjteni, így akár rendszeresen élhetnek a valóban különleges kedvezményekkel.

Az oldalt és a kedvezményes – egyes termékeknél akár 100 ezer forinttal olcsóbb – vásárlás lehetőségét csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe! A regisztrációhoz azonosító kódra van szükség, amelyet vevőszolgálatunktól lehet kérni a vevoszolgalat@primaenergia.hu e-mail címen. A kapott kóddal néhány lépésben tudnak regisztrálni oldalunkon. A hűségprogram kínálata folyamatosan frissül, az aktuálisan megvásárolható, kedvezményes eszközök listájáért figyelje hírlevelünket! Sok más mellett rendszeresen kedvezménnyel juthat hozzá a PrimaNet.hu online szakáruház professzionális szerszámgépeihez, a Fiskars, Gardena, Gerber, Iweld és más világmárkák termékeihez.

Csatlakozzon Ön is hűségprogramunkhoz!


Üzemeltessen autógázkutat

Rendelkezik megfelelő nagyságú és műszaki adottságú területtel, ami forgalmas helyen található? Szeretne új bevételi lehetőséget? Üzemeltessen autógázkutat!
Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi űrlapon és kérje ajánlatunkat!