Autógázkút kereső Gázrendelés

Térkép alapállapot  

Találati lista

Hová utazzunk a tavaszi szünetben?

A húsvéti időszakot a világ szinte minden részén színes rendezvények övezik, vallási vagy éppen természeti hagyományok miatt.


A tavaszi szünet rövidsége és olykor csapadékos időjárása miatt főként városlátogatásra alkalmas, hiszen a közeli vizek még hidegek, míg a síelés az olvadás miatt már lavinaveszéllyel jár. Idén április közepén, nagyjából 13-ától 18-áig tart a húsvéti szünidő, ilyenkor a nagyvárosokba érdemes ellátogatni. Európában szinte minden metropolisz közkedvelt úti célnak bizonyul: London, Párizs, Róma, de a Földközi-tenger közeli helyszínei is kiváló kirándulóhelyek tavasszal. A legolcsóbban és a leghatékonyabban akkor járunk el, ha autógázzal megyünk, miközben átszeljük kontinensünk csodálatos tájait.

 

Érdemes ilyenkor városnézéssel egybekötött hosszúhétvégét választani, hiszen a család minden tagja könnyen találhat magának izgalmas programot egy nagyvárosban. Fontos megjegyezni, hogy a szünidő nem csak ránk érvényes, a húsvét munkaszüneti napnak minősül az öreg kontinens szinte legtöbb országában, a városokban számos fesztivállal, és kapcsolódó rendezvénnyel ünneplik a tavaszt.

 

A francia főváros (1500 km, oda-vissza benzinnel kb. 86.000 Ft, míg LPG-vel kb. 56.000 Ft) gyerekes családoknak javasolt, Disneyland a família minden tagja számára érdekes lehet, míg Olaszország (Róma 1200 km, oda-vissza benzinnel kb. 70.000 Ft, míg LPG-vel kb. 45.000 Ft) húsvétkor leginkább egy hatalmas egyházi szertartásra emlékeztet, de találhatunk könnyedebb kísérőrendezvényeket is. Ha úgy tartja kedvünk, üljünk LPG-vel hajtott autóba, és ugorjunk ki szomszédos országainkba a gasztronómia és a sörturizmus jegyében (Prága, 530 km, oda-vissza benzinnel kb. 30.000 Ft, míg LPG-vel kb. 20.000 Ft), ahol az ünnepi hagyományok finomságai mellett végigkóstolhatjuk a helyi étel és ital nevezetességek végeláthatatlan tárházát.

 

Belföldön szintén bőséges a wellness-kínálat, de a borvidékek (Villány, 230 km, oda-vissza benzinnel kb. 13.000 Ft, míg LPG-vel kb. 8.500 Ft) is közkedvelt célpontok, hiszen az újborok már kóstolhatók. A borvacsorákhoz találunk kapcsolódó kiránduló és családi programokat akár a pincészetek honlapjain. LPG-vel ráadásul minimális költséget kell az utazásra fordítanunk, hazánkban pedig szinte mindenhol talál a közelben töltőállomást. 


Üzemeltessen autógázkutat

Rendelkezik megfelelő nagyságú és műszaki adottságú területtel, ami forgalmas helyen található? Szeretne új bevételi lehetőséget? Üzemeltessen autógázkutat!
Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi űrlapon és kérje ajánlatunkat!