Autógázkút kereső Gázrendelés

Térkép alapállapot  

Találati lista

Elaludtak a mélygarázs tulajdonosok

Öt éve oldotta fel az Országos tűzvédelmi szabályzat a gázüzemű autók parkolásának korlátait. Ennek ellenére számos parkolóház van még ma is, ahol továbbra is kint a tiltó tábla a gázüzemű autók számára.

Gázüzemű autóval is szabad a behajtás

Már öt éve, hogy a gázüzemű autók is parkolhatnak a mélygarázsokban, mégis sok helyen továbbra is kint maradt az ezt tiltó tábla. A 2012-es rendelet úgy tűnik, hiába oldotta fel a tilalmat, azt a mélygarázsokat üzemeltetők vagy nem olvasták, vagy nem veszik komolyan. Esetleg biztos, ami biztos alapon ragaszkodnak a korábbi előíráshoz. Ezzel azonban nem csak bevételtől fosztják meg magukat, de törvényt is sértenek, azzal, hogy korlátozzák a gázüzemű autók tulajdonosait a parkolásban.

Bár még nincs információnk olyan perről, ami a mára értelmetlen és jogilag is idejétmúlt tiltás miatt indult volna, de ha elindul egy ilyen per, nem kétséges, hogy csak a garázsüzemeltető veszteségével végződhet.


Üzemeltessen autógázkutat

Rendelkezik megfelelő nagyságú és műszaki adottságú területtel, ami forgalmas helyen található? Szeretne új bevételi lehetőséget? Üzemeltessen autógázkutat!
Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi űrlapon és kérje ajánlatunkat!