Autógázkút kereső Gázrendelés

Térkép alapállapot  

Találati lista

Autógázkút-kereső mobil alkalmazás jelent meg

Az autógáz tankoláshoz megfelelő kutat találni ezentúl nem jelent gondot, mert a Prímaenergia új mobilapplikációjában külön kútkereső is van.

Az autógázzal utazók tudják, hogy a gáz tankolásnál sokkal kevesebbet fizetnek mint benzines autóstársaik. Ezen kívül a gázzal hajtott járművek károsanyag-kibocsátása is kedvezőbb. Másfelől viszont sokszor jelent problémát, hogy nem minden benzinkúton van gáztankolási lehetőség.

Ebben a helyzetben segít a Prímaenergia új mobil alkalmazása. Kúthálózat szerint lebontva láthatjuk a hozzánk legközelebb eső autógáz-kutakat egy térképes keresőn. Sőt, a kiválasztott autógáz-kúthoz vezető legrövidebb utat is lekérhetjük egyetlen gombnyomással.

Az Android és iOS operációs rendszerekre egyaránt letölthető, ingyenes applikáció azonban ennél többet tud. Gázpalackot is rendelhetünk rajta keresztül, vagy gázcseretelepet is kereshetünk a környéken.

Töltse le Android és iOS operációs rendszerekre a Prímaenergia új, ingyenes alkalmazását és próbálja ki már ma!


Android       IOS


Üzemeltessen autógázkutat

Rendelkezik megfelelő nagyságú és műszaki adottságú területtel, ami forgalmas helyen található? Szeretne új bevételi lehetőséget? Üzemeltessen autógázkutat!
Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi űrlapon és kérje ajánlatunkat!