Autógázkút kereső Gázrendelés

Térkép alapállapot  

Találati lista

Gyorscsatlakozókkal az ipari és a lakossági felhasználás is könnyebb

A szivárgásmentes, megbízhatóan kapcsolódó gyorscsatlakozók kényelmesebbé teszik a mindennapi munkát. Legyen szó targoncagázról, vagy melegítéshez, főzéshez használt Gastro palackokról, a kiegészítő alkatrészek minden esetben fokozzák a biztonságot és gyorsítják a csere folyamatát.

Gyors, erőlködésmentes kapcsolódás belső, illetve külső menetekre, csövekre, csővégekre, csonkokra, furatokba vagy bármely más darabra. Nagyjából ennyiben foglalható össze a gyorscsatlakozók, szelepek funkciója. Vannak olyan felhasználási területek, amelyeken szinte már elképzelhetetlen a mindennapi munka ilyen csatlakozók nélkül, mint például gázüzemű targoncák üzemeltetése, ahol néhány perces állásidő alatt is komoly veszteség keletkezhet. Ennek elkerülése érdekében ma már általánosan elterjedt, hogy gyorscsatlakozó szelepekkel rendelik a motorikus palackokat, így egy mozdulattal ki lehet cserélni azt, amelyik kifogyott.

A csatlakoztatáshoz nincs szükség szerszámokra, (például villáskulcsra) és külön tömítésre sem.A művelet ezáltal nemcsak gyorsabb, de biztonságosabb is, mint a hagyományos le- és felszerelés, ahol meg kell bizonyosodni, hogy megfelelően meghúztuk-e a csavart, és ellenőrizni kell a szivárgást. Természetesen időszakonként – javasolt hetente – a gyorscsatlakozó állapotát is meg kell vizsgálni.

A csatlakozók másik fontos felhasználási területe a vendéglátás. A nagyobb rendezvényeken, fesztiválokon, vagy akár csak baráti összejöveteleken lényeges, hogy ha kifogy a gáz, akkor a lehető leggyorsabban megoldjuk a cserét. Főzés, sütés, melegen tartás közben néhány perces hőmérséklet-ingadozás is tönkreteheti az ételt. A Gastro Mini palackokat eleve gyorscsatlakozóval kínáljuk, amely hatékony és biztonságos cserét tesz lehetővé. Lényeges, hogy a gyorscsatlakozó és a nyomáscsökkentő egy egységet képez, így nem kell még külön eszközt csatlakoztatni a rendszerhez. A PrimaNet.hu-n a gyorscsatlakozók mellett, nyomásszabályzókat és gáztömlőket is kínálunk.


Üzemeltessen autógázkutat

Rendelkezik megfelelő nagyságú és műszaki adottságú területtel, ami forgalmas helyen található? Szeretne új bevételi lehetőséget? Üzemeltessen autógázkutat!
Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi űrlapon és kérje ajánlatunkat!