Autógázkút kereső Gázrendelés

Térkép alapállapot  

Találati lista

Éves mélypontra csökkent az autógáz ára

Májusban lehet a legolcsóbban autógázt tankolni 2016-ban. Bár az LPG ára jellemzően alig ingadozik, örvendetes, hogy a májusi ár 8 forinttal alacsonyabb, mint az év eleji. Természetesen az egyes kutaknál alkalmazhatnak eltérő árképzést az üzemeltetők.

Közzétette a NAV a 2016-ban érvényes havi üzemanyagárakat. Ezeket az összegeket lehet költségként elszámolni, ha a vállalkozás nem akar tételes üzemanyagszámlákat beszerezni. A táblázatból kiderül, hogy a 2016. májusi LPG ár 200 forint literenként, míg januárban 208 forint volt, és februárban a 210 forintos átlagot is elérte. Áprilishoz viszonyítva az üzemanyagok közül csak az autógáz ára csökkent, a benzin 304-ről 333-ra emelkedett, a gázolaj pedig 306-ról 319 forintra nőtt.

Az autógáz árcsökkenése még látványosabb, ha az egy évvel ezelőtti szinttel hasonlítjuk össze: 2015. májusban 229 forint/l áron lehetett elszámolni a költségeket, ami egy év alatt 29 forintos különbség.


Az autógáz gazdaságos és környezetbarát! 
Üzemeltessen Ön is autógázkutat!


Üzemeltessen autógázkutat

Rendelkezik megfelelő nagyságú és műszaki adottságú területtel, ami forgalmas helyen található? Szeretne új bevételi lehetőséget? Üzemeltessen autógázkutat!
Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi űrlapon és kérje ajánlatunkat!